středa 22. ledna 2014

Pár odkazů na levnější, krásné a kvalitní oblečení pro miminka :-)

Ahojky,
prostřednictvím několika internetových serverů se mi ozvaly nějaké maminky a poslaly mi zajímavé odkazy na oblečení pro děti. Oblečení je velmi krásné a kvalitní (z některých stránek jsem si objednávala věci a jsou úžasné!) a co je nejdůležitější za velmi příznivé ceny. :-)

http://www.kojenecke-obleceni.eu/uvod/ - stránky nejen s oblečením, podle maminky, která mi stránky doporučovala a pro obchod pracovala se jedná o kvalitní, certifikované oblečení, které je šité v EU

http://obleceni.mimishop.cz/ - tyto stránky mi doporučila jedna maminka v diskuzi na emiminu, oblečení je šité ručně v přímo v ČR!!!

www.itesco.cz - já nejraději nakupuji oblečení, a to i pro sebe a manžela, v Tescu (F&F fashion), jedná se o anglickou módu, ve slevách je oblečení opravdu za hubičku :-)

http://www.clothingattesco.com/ - zajímavý je také odkaz na stránky anglického Tesca, mají eshop a oblečení si můžete nechat poslat buď přímo domů a nebo do nejbližšího Tesca k Vašemu bydlišti

http://www.kik-textilien.cz/cz/ - také super a celkem levné oblečení a většina oblečení má certifikát Öko Tex, který zaručuje zdravotně nezávadné oblečení, takže máte jistotu :-)

Věcičky pro dětičky od Míší - holčičky 
Věcičky pro dětičky od Míši - kluci  - v případě, že si vyberte oblečení z těchto dvou odkazů kontaktujte maminku Míšu na mail vecicky.deticky@centrum.cz (komunikace je velice rychlá) :-)

Pokud máte nějaké další zajímavé odkazy a tipy, neváhejte a pište buď do komentářů pod článek nebo na můj mail (pipisek@gmail.com) a já sem potom odkazy vložím. :-) Hurá do toho, inspirujme se navzájem! :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat